HISTÒRIA DE LA COMPANYIA

Seria complicat dir quan va néixer la Companyia Som n'hi...

Potser va néixer el dia que un agosarat personatge, el desembre de 1998, va convocar en una reunió els membres de la Coral Enginy i de la Coral de Físiques per proposar-los de fer un espectacle que tenia certa similitud amb un musical.

Tal vegada va ser quan aquella primera idea va convertir-se en Som n'hi, El Musical. Un guió original i cançons dels musicals més coneguts constituiren l'obra que s'estrenà a la Sala d'Actes de l'ETSEIB el 3 de Maig de 1999, aconseguint un èxit espectacular.

L'any 2000 la Companyia Som n'hi, ja constituïda legalment, va estrenar Tu ho ets tot, que amb un guió també original va superar totes les expectatives inicials. L’obra s’acabà representant a la Sala L'Espai de Barcelona, al Teatre Principal de Palma de Mallorca i un cop més a la sala d'Actes de l'ETSEIB.
Fotografia de grup
davant del Teatre
Principal de Palma

Un any després es va crear PK-114, et robarà el cor. Un musical on, a més del guió propi, es va anar més enllà fent alguna cançó pròpia. Aquest musical es va representar a la Sala de l'ETSEIB i al Teatre de la Plaça de la Vila a Sant feliu de Llobregat.

Va ser aquest mateix 2001 on la companyia Som N´hi va començar una nova aventura: fer concerts. Recitals de les millors cançons de diferents musicals d'ara i sempre per diferents localitats de Catalunya i les Illes Balears.

Concert a Mallorca, estiu 2002

Adeu a Déu es la nostra última producció: un musical amb guió i cançons propis, orquestra en directe de 6 músics i més de vint actors-cantants en escena. Apunta't a la secció de contacte per rebre informació sobre properes representacions!


Assaig del musical Adéu a Déu, març 2004

 

 AGOSARAT PERSONATGEJosep Sala, fundador de la Companyia Som n'hi, durant una representació del musical Tu Ho Ets Tot.